Gość Erno Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Yo. dla znajomych jestem Dino hehehe..nie no żartuje zobaczcie moją Audike. Sorki za tyle błędów ale staram sie je eliminować. pozdrawiam. ps. jak zrobić żeby zdjęcie było w temacie odrazu duże?
miwt Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 siema dino wez wrzuc go image shockiem tak jak na inne fora;)
Siegmar Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 http://www.imageshack.us/ jak juz zuploadujesz image to 'ctrl+c' na 'direct link to image' i u nas na forum 'ctrl+v' z tagami odpowiednio przed i po linku ... wszystko :)
Gość Erno Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 hehe dzieki teraz to już wiem jak używać imagashacka hehehe. Dobra to następnym razem tak wrzuce. A co sądzicie o Audicy? Szczerze mówiąc już mi się ona znudziła :(
Tomasz S. Kruk Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 coś nie tak z profilem tyłu .. ale ciekawie zrobione ..
RA Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Wprawdzie to koncept, ale cos z ta perspektywa nie tak. :/ pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi