jaro_sz Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Poszukuje grafików 2d i 3d do realizacji projektu gry cRPG. Mój mail [email protected] a GG:1766059. Chetnych prosze o kontakt:)
jaro_sz Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 Acha gra nie jest 3D i jest to projekt robiony dla przyjemności:) No i dopiero się rozkręca a tu link na forum www.cggroup.prv.pl
bor Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 kurde... ja zwykle dla przyjemnosci.... ide na piffko dla przyjemnosci.... [piwo]
jaro_sz Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 Chciałem zawiadomić że powstała robocza stronka projektu:) Niedługo się zmieni ale narazie jest taka:) http://www.crystalflame.prv.pl/
PENdzel Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Strona zamknięta Ta strona została tymczasowo zamknięta w akcie protestu i solidarności z walczącymi przeciw mającym zostać wprowadzonym we wrześniu 2003 roku przez Parlament Europejski patentom na oprogramowanie. Strony WWW mogą wkrótce być regularnie zamykane w wyniku patentów na oprogramowanie. Patenty na oprogramowanie mogą sprawić, że zostaniesz podany do sądu za teksty, które sam napisałeś! Patenty na pomysły i algorytmy, nie wykonanie i implementacje, ograniczają wolność ludzką, wstrzymują postęp techniczny i przyczyniają się do umacniania się monopoli i karteli niezle nie zle niezla strone hehehe
Rekomendowane odpowiedzi