Hectic Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Znalazłem bardzi ciekawy tutorial, ale jest on w języku angielskim ;/ Próbiwałe go wykonać, ale nie idzie mi to za bardzo. Może znajdzie się ktoś kto zna dobrze angielski i 3dsmaxa i go przetłumaczy :) ? P.S Nie widziałem gdzie da cten temat jeśli jest w złym dziale to sorrki i prosze o przeniesienie :P
Tymek Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 A co to za tutorial? Mogłeś za jednym zamachem wkleić link do niego. To ułatwiłoby sprawę ;)
Hectic Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 :P Miałem taki zamiar ale wyleciało mi z głowy :D http://graphics.migee.com/tutorials/Sword/index.shtml
nielot007 Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 ehhhh rrob ze zdjec (patrz na screeny) a jak cos nie bedziesz wiedzial to slownik w reke i do roboty watpie zeby komus sie chcialo przetlumaczyc
Tymek Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Dokładnie tak jak mówi Nielot. Tutek jest duży a na obrazkach wszystko jest ładnie zaznaczone. Jak już mocno nie będzie ci szło, to możesz zapytać na gg i Ci pomogę. Pozdro i welcome na forum :)
Rekomendowane odpowiedzi