Ghost REAKTYWACJA Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Zrobiłem sobie taką oto perkusję chyba pierwszą zrobiłem do tego dwie gitary i piec chciałem to w jedność zlożyć ale komputer mi nie wyrabiał ale może kiedyś:D
Gość Połki Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Hehe, duży zestaw:D Wydaje mi się, że te tależe są za bardzo lustrzane. Powinny mieć spiralne rowki, ale gładkie też są. Te naciągi do bębnów też moim zadaniem są za delikatne. Szkoda, że z tą resztą sprzętu nie udało ci się tego połączyć. Brakuje też jakiegoś podłoża. Fajna praca, a to, że się czepiam, to tak trzeba:] Pozdro[piwo]
Misic Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 Słuszne spostrzeżenie Połki, zmniejz trochę refleksy dla talerzów... a tah btw fajna pracka. P.S Brawa za realizm!!!! [rotfl2]
rebuzz Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 HEeh fajna ta perkusja....mozesz dac na przednie bedenki jakies logo.....np \"IRON MAIDEN\" albo \"koRn\" albo czego tam sluchasz.......wtedy bedzie lepszy efekt.... POZDRO :]:]
Gość Połki Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 A jeśli chodzi o logo, to może jakiejś firmy produkującej perkusje. Yamacha, Pearl Tama, czy jakaś inna. Zobacz tu: http://www.tama.com/ Blachy polecam Zildjana: www.zildjan.com Tam znajdziesz loga tych firm:]
Gość Połki Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 A tu masz inspirację do poszukiwań:D Zdjęcie bez retuszu, ale z długim czasem naświetlania, dlatego tak \"Pięknie\" wygląda. Tależe są dość moco zużyte i popękane:D
Ghost REAKTYWACJA Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 Mam tylko modem i niestety nie mogę spędzać godzin na poszukiwanie obrazków miałem obrazki gdzie nie bylo widać wszystkich szczegułów:D
Kris_R Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 ygląda bardzo świerzutko... widać, że nie używana :) Nawet nie ma nazwy zespołu na stopie, ani plastrów na membranach, ani gąbek wygłuszających.. :P Podoba mi się render... fajnie te odbicia wyglądają... no ale jednak jest to nówka sztuka nierdzewka... jestem pewien, że gdyby wpadła w ręce jakiegoś rock-men\'a to już nie byłoby tak cudnie :)
Misic Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Wiesz co, jestem bardzo ciekaw jak by ta perkusja wyglądała w wersji zabrudzonej, zardzewiałej, zużytej itd. itp. Fajowo Ci to wyszło, tak na pierwszy rzut oka to wygląda to jak zdjęcie :)
Rekomendowane odpowiedzi