koles Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Witam. Mam problem bo skleroza mnie dopadla ;) Jest skrypt do robienia krajobrazów . Tylko jak sie nazywa ? Robiłem na nim sceny w 3d SM v.2 potem miałem sporą przerwę a teraz wracam do tematu i nie pamiętam jak on się nazywał? Proszę o podpowiedź pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Skrypt?? Może chodzi o plugin dreamscape, albo program terragen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koles Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Własnie nie. Na 100% wiem że to był skrypt.Pamiętam jak go odpalałem . Szkoda że nie pamiętam jego nazwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 możę to chodzi o coś pokroju wave z zakładki modifier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi