Napisano 1 Październik 200519 l Witam ! Mam wersję 3dsmax7 trial. I nie wiem jak otworzyć ten plik z rozrzeszeniem *.3dm. W oknie File->Open mogę otworzyć jedynie pliki z rozrzeszeniem *.max, *.chr i *.drf. Co to może być ?
Napisano 1 Październik 200519 l Autor W File->import... nie mam takiego rozrzeszenia jak *.3dm tylko *.3DS i wiele innych. Ale kliknałem na All Files i spróbowałem otworzyć ten format to pojawiło mi się okienko z napisem: "No appropriate import module found" i później po naciśnięciu OK "improper file format" ? :|
Napisano 1 Październik 200519 l u[s, moja wina - nie doczytałem pliki 3dm to np. pliki uworzone w programie Rhinoceros Jeżeli masz Rhino to otwórz w nim ten plik i wyeksportuj modele do innego formatu Skąd masz ten plik?
Napisano 1 Październik 200519 l Autor tutoriale do 3dsmaxa http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs172/index.php ale teraz dopiero widzę że jest on zrobiony na Rhino. Poprostu ten tutorial jest wrzucony do złego działu... A ja się tak wkurzałem nie mogąc otworzyć tego pliku :)
Napisano 1 Październik 200519 l ejj no wybacz po samych screenach można zauważyć różnice że to nie 3dsmax ;) ...szczególnie że 3dsmaxa mam od dzisiaj ;P a to sie jeszcze da wybaczyć ;) sory za ot :]