Napisano 1 Październik 200519 l chcem nagrac dla kuzyna bajki 25 odcinkow kazdy mniejcwiej 15-20min sa one w formacie AVI, chce je nagrac tak zeby on mogl sobie ogldac na swoim dvd w telewizorze.I teraz musze wszystkie pliki AVI zamienic na VCD i nagrac w nero wtedy bedzie mogl dopieo najpewniej ogladac. Czy moge to zrobic w nero, czy musze przez program avi na vcd zamienic i dopiero w nero nagrac ?? dzieki
Napisano 1 Październik 200519 l raczej najpierw przez program (np.: DVDRip) a pozniej przez nero... no chyba ze jest jakis nowy nero z taka funkcja, niewiem. pozdr
Napisano 1 Październik 200519 l Autor program juz mam tylko jeszcze wstrzymam sie do jutra i poczekam jak ktos jeszcze doradzic
Napisano 1 Październik 200519 l jak masz je już w avi (poprostu je skopiuj na dysk) to w nero wybierasz vcd albo svcd i wrzucasz aviki a nero robi wszystko za ciebie a to dvd nieobsługuje plików divx ? bo jak tak to jedna płytka dvd i po sprawie ;)
Napisano 1 Październik 200519 l Autor napewno obsluguje tylko ja nie mam nagrywarki dvd ;) a to by mi ulatwilo robote, no coz.. LIFE IS BRUTAL
Napisano 1 Październik 200519 l a nieodczyta tych avoków jako normalne data cd ? chyba płytke cd-rw masz ;) poco sie bawić w vcd i tracić na jakości i psuć sobie nerwy ;)
Napisano 1 Październik 200519 l Autor nie, kazdy odcinek ma byc na osobnej plytce, i to sa zwykle cd, i nie moge odrazu w nero nagrac na plik vcd plik avi bo wywala mi blad
Napisano 2 Październik 200519 l Winavi potrafi konwertować na vcd... te dvd nie poradzi sobie z avikiem nagranym na cd-r?? ja miałem microlaba za 180 pln i czytał aviki