abstract Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 przedstawiam moje piatkowe wypociny:) (layout+logo na podstawie referenci klienta) krytyka mile widziana. http://www.roboczy1.studioarkadia.pl/esem pozdr........
chveti Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 like it;) nie podobają mi się tylko na dole te dwa buttony ogromniaste a tak to ok.
Huter Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Mnie się podoba, choć gryzą mnie w oczy dłonie tego pana ;) ... jakieś mało naturalne ... ale ogólnie ... ładne ;)
abstract Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 nie podobają mi się tylko na dole te dwa buttony ogromniaste sam nie wiem musze sie nad tym zastanowic, wydaje mi sie ze sa dobrej wielkosci choć gryzą mnie w oczy dłonie tego pana na podstawie tych dloni jak i zreszta calego tego spawacza robilem kolorystyke tej strony, ale faktycznie maja toche przesadzona barwe i nasycenie nie widzialem tego, to sie poprawi. pozdr..............
imprecis Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Fajnie to wyszlo, nie podoba mi sie jedynie czcionka, dostajesz duzego + za wyszukana kolorysytke :)
illy Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 zanim mi sie obrazek wczytal myslalem ze to strona o halflife, nie wiem czemu reszta ok
7gaga Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 zdecydowanie jakby za wielkie te buttony. pierwsze co widac to napis ''kemppi'' a chyba nie o to chodzi? a moze jednak tak ma byc?
adriansan Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 mi sie jakos nie podoba ta stronka... takie odczucie... :))
Rekomendowane odpowiedzi