Napisano 2 Październik 200519 l przedstawiam moje piatkowe wypociny:) (layout+logo na podstawie referenci klienta) krytyka mile widziana. http://www.roboczy1.studioarkadia.pl/esem pozdr........
Napisano 2 Październik 200519 l like it;) nie podobają mi się tylko na dole te dwa buttony ogromniaste a tak to ok.
Napisano 2 Październik 200519 l Mnie się podoba, choć gryzą mnie w oczy dłonie tego pana ;) ... jakieś mało naturalne ... ale ogólnie ... ładne ;)
Napisano 3 Październik 200519 l Autor nie podobają mi się tylko na dole te dwa buttony ogromniaste sam nie wiem musze sie nad tym zastanowic, wydaje mi sie ze sa dobrej wielkosci choć gryzą mnie w oczy dłonie tego pana na podstawie tych dloni jak i zreszta calego tego spawacza robilem kolorystyke tej strony, ale faktycznie maja toche przesadzona barwe i nasycenie nie widzialem tego, to sie poprawi. pozdr..............
Napisano 4 Październik 200519 l Fajnie to wyszlo, nie podoba mi sie jedynie czcionka, dostajesz duzego + za wyszukana kolorysytke :)
Napisano 5 Październik 200519 l zanim mi sie obrazek wczytal myslalem ze to strona o halflife, nie wiem czemu reszta ok
Napisano 7 Październik 200519 l zdecydowanie jakby za wielkie te buttony. pierwsze co widac to napis ''kemppi'' a chyba nie o to chodzi? a moze jednak tak ma byc?