Mateusz Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Witam, oto \"efekt uboczny\" wiekszej pracki (animki) Swieczka byla tam pobocznym elementem, ale jakos ja polubilem i dalem jej swoje miejsce w osobnej graficzce.... Oceńcie sami: :)
Barył Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Witam :) Świeczki wyglądają bardzo fajnie :)ale albo one sa tak duze albo to podloze jest tobione z bardzo malych deseczek ;) btw usun powtarzajacy sie topic :) -pozdrawiam Barył
Barył Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 i jeszcze jedno :) zapal sobie wieczorem swieczki i zlookaj jak sie cienie rozkladaja...bo chyba troche inaczej niz Ty masz.Ale moze sei myle :) [piwo] -pozdrawiam Barył
Mateusz Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Rozmiar textury chyba jest ok... no niewiem... Co do cieni, to racja, dzieki. swieczka jest recznie robiona, taki byl zamiar... dlatego tak wyglada. Dolaczam \"prosta\" swieczke... Pozdrawiam
rebuzz Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 hehe fajne swieczki.....podobaja mi sie.....Ps. Ale wole zapalki......:P:P:P POZDRO :]:]
Dycu Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Fakt - deski są za małe i wygląda jakby świeczka była wyższa ode mnie :(. A poza tym oki... ładne, jak na efekt uboczny :).
Mateusz Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Dzieki za komentarze! \"Deski\" są dobre, MIERZYŁEM!!! to jest parkiet!!! deska (klepka od parkietu) ma 5cm. szerokosci. Swieca ma srednice 2,5 cm. :D dorzucam zdjecie:
Kris_R Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 No tak... modeling świeczek jest jak narbadziej w pożadalu...choć, gdyby torchę tego wosku pozlewało się na parkiet (nie mam na myśli tych kleksów, tylko takie zacieki aż do samego dołu) to byłoby jeszcze lepiej... sam kiedyś robiłem taki świecznik z wszystkimi bajerami :) materaił mógłby być lepszy... no i przede wszystkim światło.
Rekomendowane odpowiedzi