Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, oto \"efekt uboczny\" wiekszej pracki (animki) Swieczka byla tam pobocznym elementem, ale jakos ja polubilem i dalem jej swoje miejsce w osobnej graficzce.... Oceńcie sami:

:)

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam :) Świeczki wyglądają bardzo fajnie :)ale albo one sa tak duze albo to podloze jest tobione z bardzo malych deseczek ;)

btw usun powtarzajacy sie topic :)

-pozdrawiam Barył

Napisano

i jeszcze jedno :) zapal sobie wieczorem swieczki i zlookaj jak sie cienie rozkladaja...bo chyba troche inaczej niz Ty masz.Ale moze sei myle :) [piwo]

-pozdrawiam Barył

Napisano

Rozmiar textury chyba jest ok... no niewiem... Co do cieni, to racja, dzieki. swieczka jest recznie robiona, taki byl zamiar... dlatego tak wyglada. Dolaczam \"prosta\" swieczke... Pozdrawiam

Napisano

Fakt - deski są za małe i wygląda jakby świeczka była wyższa ode mnie :(. A poza tym oki... ładne, jak na efekt uboczny :).

Napisano

Dzieki za komentarze!

\"Deski\" są dobre, MIERZYŁEM!!! to jest parkiet!!!

deska (klepka od parkietu) ma 5cm. szerokosci. Swieca ma srednice 2,5 cm.

:D

dorzucam zdjecie:

Napisano

No tak... modeling świeczek jest jak narbadziej w pożadalu...choć, gdyby torchę tego wosku pozlewało się na parkiet (nie mam na myśli tych kleksów, tylko takie zacieki aż do samego dołu) to byłoby jeszcze lepiej... sam kiedyś robiłem taki świecznik z wszystkimi bajerami :) materaił mógłby być lepszy... no i przede wszystkim światło.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności