Napisano 9 Lipiec 200321 l Witam, oto \"efekt uboczny\" wiekszej pracki (animki) Swieczka byla tam pobocznym elementem, ale jakos ja polubilem i dalem jej swoje miejsce w osobnej graficzce.... Oceńcie sami: :)
Napisano 9 Lipiec 200321 l Witam :) Świeczki wyglądają bardzo fajnie :)ale albo one sa tak duze albo to podloze jest tobione z bardzo malych deseczek ;) btw usun powtarzajacy sie topic :) -pozdrawiam Barył
Napisano 9 Lipiec 200321 l i jeszcze jedno :) zapal sobie wieczorem swieczki i zlookaj jak sie cienie rozkladaja...bo chyba troche inaczej niz Ty masz.Ale moze sei myle :) [piwo] -pozdrawiam Barył
Napisano 9 Lipiec 200321 l Autor Rozmiar textury chyba jest ok... no niewiem... Co do cieni, to racja, dzieki. swieczka jest recznie robiona, taki byl zamiar... dlatego tak wyglada. Dolaczam \"prosta\" swieczke... Pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200321 l hehe fajne swieczki.....podobaja mi sie.....Ps. Ale wole zapalki......:P:P:P POZDRO :]:]
Napisano 9 Lipiec 200321 l Fakt - deski są za małe i wygląda jakby świeczka była wyższa ode mnie :(. A poza tym oki... ładne, jak na efekt uboczny :).
Napisano 9 Lipiec 200321 l Autor Dzieki za komentarze! \"Deski\" są dobre, MIERZYŁEM!!! to jest parkiet!!! deska (klepka od parkietu) ma 5cm. szerokosci. Swieca ma srednice 2,5 cm. :D dorzucam zdjecie:
Napisano 10 Lipiec 200321 l No tak... modeling świeczek jest jak narbadziej w pożadalu...choć, gdyby torchę tego wosku pozlewało się na parkiet (nie mam na myśli tych kleksów, tylko takie zacieki aż do samego dołu) to byłoby jeszcze lepiej... sam kiedyś robiłem taki świecznik z wszystkimi bajerami :) materaił mógłby być lepszy... no i przede wszystkim światło.