Gość Silmaril Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Robie gre typowe dwuwymiarowe jRpg w rpgmakerze xp. Poszukuje osoby, która chciała by tworzyć do niej grafike. Akcja gry dzieje sie w wczesnośredniowiecznej polsce: Słowianie i te sprawy... :p chciałbym żeby grafika była renderowana. Potrzebne mi będą nieanimowane grafiki otoczenia, animowane drzewa, animowane postacie, potworki, obrazki potworków i niektórych postaci.
Baldack Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 kome za 1milion$, w polocie do (2x10*6)$ ale to zalezy od prestirzu gry:P
Gość Silmaril Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 No za darmo...ale mam nadzieje że kogoś zaciekawi projekt. do tej pory robiłem gre na przerobionej podstawowej grafice programu. Screny pokazywałem na jednym z Forum...Na pewno gre ściągłoby wielu ludzi z tamtego forum. Ich cikawi każda gre z niepodstawową grafiką. Może pokaże wam pare screenków z gry: Jak widać nie wygląda to najlepiej...ekran tytułowy i menu jeszcze w miare ale sama gra niezbyt.
Rekomendowane odpowiedzi