piotrek Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Mozliwe jest takie coś? Obrazek z tej stronki - chyba nikt się nie obrazi :)
illy Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 chcialem ci pomoc i wyszukac to ale nie znalazlem. acz ten obrazek juz byl na forum kiedys
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 chcialem ci pomoc i wyszukac to ale nie znalazlem. acz ten obrazek juz byl na forum kiedys hmm, przyznam - szukałem, ale nie znalazłem. Forum maxwella nie jest zbyt obszerne, a w forum renderingu nie ma zbyt wielu wątków o maxwell'u. Mozliwe jest takie coś? Chyba źle (niejasno) sformułowałem pytanie (trochę niejednozancznie) :) Da się taki efekt uzyskać w maxwell'u?
xeav Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 jeśli masz maxwella to spróbój, ja bym spróbował ale mi się nie chce :]
Zwierzak Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 widziałem na cgtalk jak to uzyskać w maxsie w mentalu.... ale w maxwelu... próbuj próbuj ;)
AGmakonts Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 te a jakby się fogiem pobawić? na forum mw było pokazane jak mgła wygląda więc może jakby puścić pzrez nią światło była by wolumetryka
piotrek Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 Potestujemy w nowym maxwell'u, gdzieś chyba czytałem, że w wersji beta wolumetrykę wyłączyli - poczekamy, zobaczymy :)
Rekomendowane odpowiedzi