Napisano 2 Październik 200519 l Mozliwe jest takie coś? Obrazek z tej stronki - chyba nikt się nie obrazi :)
Napisano 2 Październik 200519 l chcialem ci pomoc i wyszukac to ale nie znalazlem. acz ten obrazek juz byl na forum kiedys
Napisano 2 Październik 200519 l Autor chcialem ci pomoc i wyszukac to ale nie znalazlem. acz ten obrazek juz byl na forum kiedys hmm, przyznam - szukałem, ale nie znalazłem. Forum maxwella nie jest zbyt obszerne, a w forum renderingu nie ma zbyt wielu wątków o maxwell'u. Mozliwe jest takie coś? Chyba źle (niejasno) sformułowałem pytanie (trochę niejednozancznie) :) Da się taki efekt uzyskać w maxwell'u?
Napisano 2 Październik 200519 l jeśli masz maxwella to spróbój, ja bym spróbował ale mi się nie chce :]
Napisano 2 Październik 200519 l widziałem na cgtalk jak to uzyskać w maxsie w mentalu.... ale w maxwelu... próbuj próbuj ;)
Napisano 20 Listopad 200519 l te a jakby się fogiem pobawić? na forum mw było pokazane jak mgła wygląda więc może jakby puścić pzrez nią światło była by wolumetryka
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor Potestujemy w nowym maxwell'u, gdzieś chyba czytałem, że w wersji beta wolumetrykę wyłączyli - poczekamy, zobaczymy :)