Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam bo jestem tu od nie dawna i chciałbym pokazać moją pierwszą większą prace i chce ją skończyć. Chciałbym, żebyście mi pomogli bo są to moje początki i się dopiero ucze. Bardzo chętnie skorzystam z Waszych rad i mam nadzieje, że uda mi się tą prace skończyć.

Modele są moje stare i na razie nie dawałem zbyt duużo obiektów i tekstur. Oczywiście modele będą przerobione i musze okna wymienić :P. Najwięcej to chciałem pobawić się światłem i jakoś mi nie wychodzi. Mam 2 światła v-ray i "Target Dirictional Light". Jakoś te światła wychodza nie realistycznie zbytnio i chciałbym abyście mi pomogli. Może powiecie jakie dać ustawienia w tych światłach i co zmienić. ( Na suficie jest taki nieralistyczny blask i jest jakoś ciemno w tym pokoju ).

pokoj6er.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 813
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

To moglibyście dać jakąś rade co do świateł i w ogóle? Bo widze 22 wyświetleń i żadnego postu :(

Napisano

wstaw w oknach vrlight ,multi 2,5 rayshadows za zewnarz jakies direct light z vray shadows mutiplayer 4, w ustawiniach rendera - to ci nie powiem bo jeszcze nie pamietam dokladnie jak dana funkcja sie nazywa a pod reka nie mam yteraz maxa, urzywaj texstur vraya,

P.S. w sieci jest duzo tutoriali o oswietleniu sceny vrayem odylam do google.pl