zimatom Napisano 27 Lipiec 2002 Napisano 27 Lipiec 2002 mam problem : Max 4; 4,2; 4,29 - wiesza mi sprzęt. Pracuje na win 2000. z wersją 3.1 nie mam zadnych problemow. Na kompach znajomych problem nie istnieje (instaluje z tej samej plytki)
Petrik Napisano 27 Lipiec 2002 Napisano 27 Lipiec 2002 zainstaluj sobie moze jakiegos service paka czy co tam jest do win2000
KLICEK Napisano 27 Lipiec 2002 Napisano 27 Lipiec 2002 witam!!! Petrik zgadzam sie z toba a dokladniej servicpacka 2 bo bez tego win2000 to shit :) pozdrowka
zimatom Napisano 28 Lipiec 2002 Autor Napisano 28 Lipiec 2002 no własnie mam service pack 1 i 2 i niestety - DUPA - jak wspomniałem 3,1 chodzi OK a 4 i pochodne niestety. (service pack mam już od dawna - bo Combustion 2 nie chciało ruszyć bez tego) Jak wspomniałem u kolegów chodziło spoko bez SP2. Z utęsknieniem czekam na 3dMAX 5 - mam nadzieję że będzie u mnie chodził - :) W każdym razie być może ktoś miał też takie problemy jak ja i w jaiś sposób sobie poradził - proszę o rady . dzięki z góry :)
Petrik Napisano 28 Lipiec 2002 Napisano 28 Lipiec 2002 Format C: I jeszcze raz Window$ 2000 :) ( ale musial bys byc chyba desperatem :D )
zimatom Napisano 28 Lipiec 2002 Autor Napisano 28 Lipiec 2002 format chyba tez nie pomoze - niedawno przeinstalowywałem a wczesniej tez tak mi sie działo - mysle ze to chyba wina sprzetu - moze sterowniki? A! sciągnołem jakąs wersje maxa 5 i tez mi sie powiesił :( W kazdym razie sprobuje zapisac komunikat jaki mi wywala :mad::mad::mad::mad::mad:
Rekomendowane odpowiedzi