Napisano 27 Lipiec 200222 l mam problem : Max 4; 4,2; 4,29 - wiesza mi sprzęt. Pracuje na win 2000. z wersją 3.1 nie mam zadnych problemow. Na kompach znajomych problem nie istnieje (instaluje z tej samej plytki)
Napisano 27 Lipiec 200222 l witam!!! Petrik zgadzam sie z toba a dokladniej servicpacka 2 bo bez tego win2000 to shit :) pozdrowka
Napisano 28 Lipiec 200222 l Autor no własnie mam service pack 1 i 2 i niestety - DUPA - jak wspomniałem 3,1 chodzi OK a 4 i pochodne niestety. (service pack mam już od dawna - bo Combustion 2 nie chciało ruszyć bez tego) Jak wspomniałem u kolegów chodziło spoko bez SP2. Z utęsknieniem czekam na 3dMAX 5 - mam nadzieję że będzie u mnie chodził - :) W każdym razie być może ktoś miał też takie problemy jak ja i w jaiś sposób sobie poradził - proszę o rady . dzięki z góry :)
Napisano 28 Lipiec 200222 l Format C: I jeszcze raz Window$ 2000 :) ( ale musial bys byc chyba desperatem :D )
Napisano 28 Lipiec 200222 l Autor format chyba tez nie pomoze - niedawno przeinstalowywałem a wczesniej tez tak mi sie działo - mysle ze to chyba wina sprzetu - moze sterowniki? A! sciągnołem jakąs wersje maxa 5 i tez mi sie powiesił :( W kazdym razie sprobuje zapisac komunikat jaki mi wywala :mad::mad::mad::mad::mad: