radzio Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 cześć czy da się w 3ds maxie 6 otwierać pliki z rozszeżeniem lwo a jak tak to prosze napisać jak. z góry dziękuję
radzio Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 no właśnie prubowałem tak i sie nie da może są jezscze inne sposoby aby ten plik otworzyć
tweety Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 nie orientuję się w formatach importu ale może merge?
witjah Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 lwo to plik lightwave, niestety musisz uzyc jakiegos exportera np. deep exploration -konwertuje rowniez uv mapy. no chyba ze wyexportujesz z lightwave do 3ds,niestety bez supportu uv
radzio Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 a gdzie mogę znaleść tego deep exploration porosze jesli to możliwe podanie linku
tweety Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 użyj mocy google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=deep-exploration&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
radzio Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 a może ma ktoś ten program jeśli tak to bym był bardzo wdięczny za niego
Bacry Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 a lightwave nie zapisuje do innego formatu? Kiedyś pamiętam, że zapisywałem do formatu zjadliwego przez 3ds.
Rekomendowane odpowiedzi