xeav Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 -Link- Na 3dTotal pojawił się Tutorial: Making of Balthar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Fajne, dzięki, przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 z całym szacunkiem xeav bo widziałem że napisali że to tutek ale dla mnie to nie kapuje czemu piszą że to tutoriale jak nic nie pokazali - co z tego że on mi pokaże mapę bumpa etc skoro nic o shaderach nie ma ani nic o modelingu - to raczej podchodzi pod making off a oni coraz czesciej takie artykuły nazywaja tutorialami - może i dziwne ale dla mnie to nie tutek - btw dzieki xeav :] szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 pod img napisałem, że to making of... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 no włąsnie wiem ale dla mnie making off to nie tutorial :) ale zdaje sobie sprawę że oni to tak nazwali więc do Ciebie i newsa nic nie mam :) peace bracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi