Gość Hordven Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Witam , mam maly problem z przeniesieniem materialu na box lub cokolwiek innego . Wykonywalem pewien tutorial w nim byly 3 fotki z samochodem wszystko szlo poprawnie material naniesiony poprzez bitmape dzialal poprawnie , Gdy postanowilem zrobic cos z zdjec z neta zrobilem tak samo jak poprzednio i zamiast naniesionego zdjecia pojawia sie kolor kulki . Ka kulce widac moja fotke lecz gdy ja przenosimy obraz sie nie pojawia lecz jej pierwotny kolor . Prosze o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 3ds max -> faq 004. Jak włączyć wyświetlanie materiałów w viewporcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 jak jestes na poziomie bitmnapy to pierwszy z lewaj zaznaczony na czerwono jak nei to ten drugi co ci zaznaczyłem na czerwono żeby pokazac bitmape w tym szarym okienku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi