Napisano 6 Październik 200519 l czesc czy ktos moze mi powiedziec jak ustwaic zeby teapot explodowala na kawalki ?? bo cos mi nie wychodzi ?
Napisano 6 Październik 200519 l czesc a czy ty mozesz mi powiedziec co to jest practicle view ?? bo cos nie wiem ?
Napisano 6 Październik 200519 l Autor przycisk "6" na klawiaturze ;) lub graphic editor sluzy do robienia roznych efektow
Napisano 6 Październik 200519 l Autor albo mam elemnt w kawalkach i chce zeby rozlecialy soe w rozne strony ;)jak to zrobic w practicle system ?
Napisano 6 Październik 200519 l musisz przyjac"practicle view" -particle flow nie jest do tego potrzebny-powinno wystarczyc Parray-wybierasz obiekt jako emiter a potem w parametrach object fragments-tak mi sie wydaje
Napisano 6 Październik 200519 l Autor tak wiem, ale ja chce to zrobic w practicle flow albo tak: uzylem scripta ktory dzieli element na czesci tak jak byl by rozbity na czesc, i teraz chce zeby explodowal na wszystkie strony ?? jak mam to zrobic ??
Napisano 6 Październik 200519 l moze Pbomb-nie wiem czy zadziala z Twoim skryptem-imho idziesz naokolo...ale zaraz sprobuje to sprawdzic
Napisano 6 Październik 200519 l Autor pbomb nie nadaje sie :) ten cript podzielil mi obiekt na 30 czesci, hm nie wiem co mam zrobic siedze nad tym od rana, szukam czegos na necie ale nic ;(
Napisano 6 Październik 200519 l zrobilem Ci na szybko cos takiego-nie wiem po co sie upierasz przy tym skrypcie-Twoja sprawa a co do reactora to nie wiem w tej chwili
Napisano 6 Październik 200519 l Autor no jest ok tylko ja tez chce zeby, jak to sie rozpada na czesci to tej sphere nie bylo tam :) ?? jak to zrobic? masz gg to sie szybciej dogadamy ??
Napisano 6 Październik 200519 l wystarczy zaznaczyc sfere kliknac na dysplaj w panelu i zrobic "hide selected"
Napisano 6 Październik 200519 l Autor a ten wind binding skad wzioles bo nie mam tej pozycji w f1 :) ??
Napisano 6 Październik 200519 l to sa "forces"-w panelu create ikonka-falka za kamerka-potem na listwie bierzesz bind to space warp
Napisano 6 Październik 200519 l upff....dobra-robisz wiaterek nastepnie ikonka bin to space warp klikasz i na array i przeciagasz na wind-wsio
Napisano 6 Październik 200519 l Autor no trzeba bylo tak od razu :) wielkie dzieki troche cie wymeczylem ale i tak dalej nie wiem jak sie orbi po scrypcie;p
Napisano 6 Październik 200519 l Autor tak da sie tylko ze paarasyem mozna tylko jeden obiekkt a tam po scrypcie jest kilkadziesiat
Napisano 6 Październik 200519 l Autor no jak nie bedziesz mial tego scripta to mam dziala tylko pod maxa 7 ;] chyba tak pisalo, to ci wysle