Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czesc

czy ktos moze mi powiedziec jak ustwaic zeby teapot explodowala na kawalki ??

bo cos mi nie wychodzi ?

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

przycisk "6" na klawiaturze ;) lub graphic editor

sluzy do robienia roznych efektow

Napisano
  • Autor

albo mam elemnt w kawalkach i chce zeby rozlecialy soe w rozne strony ;)jak to zrobic w practicle system ?

Napisano

musisz przyjac"practicle view" -particle flow nie jest do tego potrzebny-powinno wystarczyc Parray-wybierasz obiekt jako emiter a potem w parametrach object fragments-tak mi sie wydaje

Napisano
  • Autor

tak wiem, ale ja chce to zrobic w practicle flow

albo tak: uzylem scripta ktory dzieli element na czesci tak jak byl by rozbity na czesc, i teraz chce zeby explodowal na wszystkie strony ?? jak mam to zrobic ??

Napisano
  • Autor

pbomb nie nadaje sie :) ten cript podzielil mi obiekt na 30 czesci, hm nie wiem co mam zrobic siedze nad tym od rana, szukam czegos na necie ale nic ;(

Napisano

zrobilem Ci na szybko cos takiego-nie wiem po co sie upierasz przy tym skrypcie-Twoja sprawa a co do reactora to nie wiem w tej chwili

Napisano
  • Autor

no jest ok tylko ja tez chce zeby, jak to sie rozpada na czesci to tej sphere nie bylo tam :) ?? jak to zrobic?

masz gg to sie szybciej dogadamy ??

Napisano
  • Autor

no trzeba bylo tak od razu :) wielkie dzieki troche cie wymeczylem ale i tak dalej nie wiem jak sie orbi po scrypcie;p

Napisano
  • Autor

tak da sie tylko ze paarasyem mozna tylko jeden obiekkt a tam po scrypcie jest kilkadziesiat

Napisano
  • Autor

no jak nie bedziesz mial tego scripta to mam dziala tylko pod maxa 7 ;] chyba tak pisalo, to ci wysle