xeav Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 -Link- Evermotion wypuścił kolejną wersję swojego produktu Archmodels Vol. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 no i po takie cos sie warto pofatygowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Też jestem zdania, że te modele mogą być coś warte. Cóż i tak mnie nie stać na takie płytki, tylko muszę sam się bawić;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Oczywiscie bardzo piekne modele :) . Gratuluje i pozdrawiam pana R i pana B ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Nie chcę się czepiać ale czy nie powinno sie samemu robic takich rzeczy? Grafik powinien umieć coś takiego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 grafik moze nie miec czasu czegos takiego zrobic, dlatego istnieja takie plytki z modelami, a nie dlatego, ze grafik nie potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi