kruger Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 co tu dużo pisać, oglądajcie i oceniajcie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 hmm zdaje się że w wip'ie wyglądało to bardziej przekonywująco, te góry na froncie nie wyglądają dobrze, no i jakoś oświetlenie niemiłe dla oka. Tyle z mojej strony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 zachód słońca jest jaśniejszy i prackę też musiałem rozjaśnić, tak wyszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 model tego latającego nawet spoko, zas model gór to istna katastrofa, nigdy nie widziałem wody która tak równo płynie przy brzegu, zachód słońca nie wygląda realnie przez te promienie słońca kończoące sie przy wodzie, duzy odblask słońca na taflach wody by sie przydał, no i jeszcze texturki które równierz wartało by wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi