Napisano 11 Październik 200519 l Heh - nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem, ale nigdzie nie wyczytałem, że dokończenie pracy która była pierwotnie na bite jest niedozwolone ;). Heh po prostu sobie troche olałem i zanim się obejżałem nagle było już po bitwie ;). Ale za dużo nad tym przesiedziałem, żeby to tak zostawić, więc może na przekór sobie, ale to skończe (nie wiem jeszcze kiedy, ale...). Może coś dodam - bo Leru stwierdził że w centrum jest zbyt pusto... a teraz mam na to nieograniczony czas... a i tak robie to od czerwca... więc jeszcze z miesiąc nie powinien robić różnicy ;).
Napisano 11 Październik 200519 l klimatyczne, interesująca kolorystyka, nie pasuje mi kompozycja postaci po lewej
Napisano 13 Październik 200519 l bardzo szkoda że tego nie skończyłeś, bo prawde mówiąc, ta praca wydawała mi się od początku bardzo ciekawa ;/ ale mam nadzieję, że teraz Ci pójdzie szybko i sprawnie :-) no i oczywiscie ze efekt bedzie powalajacy;p
Napisano 13 Październik 200519 l Na twoim miejscu wywalilbym slimaki i elfy. Zrobilbym je od nowa, a caly obrazek kolorowalbym teraz w painterze artists olisami. swietna praca moze z tego byc :)
Napisano 13 Październik 200519 l Autor Heh - najpierw trzeba mieć dostep do paintera... kiedyś tam troche zrobiłem w trialowej wersji... ale 30dni juz dawno minęło. Pozatym z przyzwyczajenia chyba wole Ps. Hmm a co do postaci - to raczej ciężko niektóre rzeczy będzie po prostu "wywalić"... wiem, ze nie wszystko jest najlepsze... ale perspektywazabierania sięza ten fragment "od nowa" - jakoś mnie nie nastraja... Nad postaciami na pierwszym planie i tak będę musiał jeszcze sporo popracować. Pewnie będzie sporo eksperymentów... a efekty - ehh zobaczymy.