Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jest to moj 1 post i zarazem 1 praca ktora prawie ukonczylem. Brak paru czegolow dlatego wrzucam do wipa krytyka mile widziana

siatka16xh.th.jpg

siatka21rj.th.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest kilka krzywizn koło drzwi ale ogólnie jest ładnie ...pokaz bez siatki.

Napisano

wesze tragedie ze spasowanie drzwi, dachem, klamka

ale nie widac lakieru wiec ciezko okreslic finalny efekt, w koncu to tylko siatka,

dawaj lakier (pierwszy raz to mowie oficjalniej na forum:)

Napisano

Z tylną lampą też nieciekawie... ale działaj działaj :)

Napisano

sporo krzywizn przy gornej krawedzi drzwi, pozatym sa niezgodnosci z oryginalem, ale ogolnie jest OK.

pozdrawiam

korzystales z tutka w ktorym robiony byl ten sam woz??

Masz koszmarnie zageszczona siatke na leldze. twoj komp to wytrzymuje?? :)

Napisano
  • Autor

chveti z tymi dzrwiami nie moge sobie poradzic bede musial to zweldowac i jeszcze raz wymodelowac chyba ze masz jakis inny pomysl jak to naprosotowac

render18dz.th.jpg

illy render specjalnie dla Ciebie oczywiscie kolor w finalnej wersji bedzie zmieniony

omg24bn.th.jpg

tymek to jest prowizorczyny klosz dopoki nie zrobie czesci w srodku

karlos co do tutka nie korzystalem z tego od rx8 bo efekt koncowy srednio mi przypadl do gustu kozystalem z video-tutka na 3dtotal, jak powlaczam wszystkie meshsmoothy na 3 zaczyna sie juz krztusic

Napisano

nie weim czemu ale na tym ostatnim renderze z szarym materialem wyglada hmmm...... strasznie pogiety. moze to wina slabych ustawien renera ze ci potworzyl takie cienie przy krawedziach ale wydaje mi sie ze jednak masz do poprawy blache

Napisano
  • Autor

troche pogiety jest niezaprzeczam blache troche poprawilem zabieram sie za swiatla, pozniej lusterka narazie za malo zeby wrzucac screeny

Napisano

Nie no, wygładzi się...

"szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla" :D

Napisano

względnie dobrze, tylko strasznie krzywa blacha wyszla. I kolor do d.. :]

Napisano
  • Autor

samochod nie doczeka sie ukonczenia ;/ stracilem model wraz z cala zawartoscia twardego dysku zostaly mi tylko te rendery :(