Napisano 11 Październik 200519 l Witam Jest to moj 1 post i zarazem 1 praca ktora prawie ukonczylem. Brak paru czegolow dlatego wrzucam do wipa krytyka mile widziana
Napisano 11 Październik 200519 l jest kilka krzywizn koło drzwi ale ogólnie jest ładnie ...pokaz bez siatki.
Napisano 11 Październik 200519 l wesze tragedie ze spasowanie drzwi, dachem, klamka ale nie widac lakieru wiec ciezko okreslic finalny efekt, w koncu to tylko siatka, dawaj lakier (pierwszy raz to mowie oficjalniej na forum:)
Napisano 11 Październik 200519 l sporo krzywizn przy gornej krawedzi drzwi, pozatym sa niezgodnosci z oryginalem, ale ogolnie jest OK. pozdrawiam korzystales z tutka w ktorym robiony byl ten sam woz?? Masz koszmarnie zageszczona siatke na leldze. twoj komp to wytrzymuje?? :)
Napisano 11 Październik 200519 l Autor chveti z tymi dzrwiami nie moge sobie poradzic bede musial to zweldowac i jeszcze raz wymodelowac chyba ze masz jakis inny pomysl jak to naprosotowac illy render specjalnie dla Ciebie oczywiscie kolor w finalnej wersji bedzie zmieniony tymek to jest prowizorczyny klosz dopoki nie zrobie czesci w srodku karlos co do tutka nie korzystalem z tego od rx8 bo efekt koncowy srednio mi przypadl do gustu kozystalem z video-tutka na 3dtotal, jak powlaczam wszystkie meshsmoothy na 3 zaczyna sie juz krztusic
Napisano 12 Październik 200519 l nie weim czemu ale na tym ostatnim renderze z szarym materialem wyglada hmmm...... strasznie pogiety. moze to wina slabych ustawien renera ze ci potworzyl takie cienie przy krawedziach ale wydaje mi sie ze jednak masz do poprawy blache
Napisano 12 Październik 200519 l Autor troche pogiety jest niezaprzeczam blache troche poprawilem zabieram sie za swiatla, pozniej lusterka narazie za malo zeby wrzucac screeny
Napisano 12 Październik 200519 l Nie no, wygładzi się... "szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla" :D
Napisano 13 Październik 200519 l względnie dobrze, tylko strasznie krzywa blacha wyszla. I kolor do d.. :]
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor samochod nie doczeka sie ukonczenia ;/ stracilem model wraz z cala zawartoscia twardego dysku zostaly mi tylko te rendery :(