saganov Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Witam!! To moja pierwsza praca w bitwie. Wiem ze juz ktos robi wazke, ale mimo to tez zdecydowalem sie zrobic tego owada, jeszcze dokladnie nie wiem jaki gatunek bo szukam materialow referencyjnych, byc moze ta jedna, ktorej zdjecie zalaczam.
Pablo Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 fotka qll...mam nadzieje ze Twoja wazka takze tak bedzie wygladac :), powodzenia pozdr
illy Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 Co to jest material referencyjny!? Bo nie wiem a tez chce wystartowac!?[leje] Prosze o pomoc!!!!!!
saganov Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 Material referencyjny to jakies zdjecie na ktorym sie wzorujesz :) Wrzucam pierwsze wypociny, narazie niewiele. Robie inna wazke niz ta zamieszczona ,trafilem na fajny serwis z wazkami i bylo w czym wybierac. Zdjecia postaram sie wrzucic, ale na jakis inny serwerek zeby tutaj nie zasmiecac. Pozdrawiam
saganov Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 No i siatka. Troche mialem czasu ostatnio, postaram sie nadrobic :) Czekam na komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi