fotoas Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Nie wiem czy to tylko u mnei ale Maxwell nie widzi jesli mamy komplecik materialow w slocie MultiSub Object w Material Edytorze Nie kuma tez jesli mixuje w Materiale Blend nawet materialy MAxwella Troszke szkoda czy to znaczy ze w scenie mozna uzyc tylko 24 materialy i koniec kropka ? fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nie, uzywasz ile potrzebujesz. Zabardzo nie kumam o co ci biega, nie mozesz przypisac materialu z mulisub ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 maxwell nie obsługuje innych materiałów niż swoje maxwellki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 bullshit , pamietam jak uzywalem multisub (bo zawsze uzywam , nie nawidze miec burdelu w sccenie) i szlo nawet neizle , tylko : a. nie pamietam w jakiej wersji b. nic wiecej nie pamietam dlatego zbytnio nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ja normalnie uzywam multisib dziala bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 a czy tylko mi sie Maxwell wiesza po 2-3 godzinach renderowania..czegokolwiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 chyba tak - mi renderuje dalej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 hm nie wiem czemu ci sie wiesza :) mi renderuje ile chce, jaka masz wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 a czy tylko mi sie Maxwell wiesza po 2-3 godzinach renderowania..czegokolwiek ? proca Ci przegrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 ponoc 1.2.2a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 nic nie przegrzewa..ma dobre wentyle max7 byl sprobuje z max6 dzis bo ponoc tu byl problemos.. pozdr fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi