Napisano 15 Październik 200519 l Nie wiem czy to tylko u mnei ale Maxwell nie widzi jesli mamy komplecik materialow w slocie MultiSub Object w Material Edytorze Nie kuma tez jesli mixuje w Materiale Blend nawet materialy MAxwella Troszke szkoda czy to znaczy ze w scenie mozna uzyc tylko 24 materialy i koniec kropka ? fotoas
Napisano 15 Październik 200519 l nie, uzywasz ile potrzebujesz. Zabardzo nie kumam o co ci biega, nie mozesz przypisac materialu z mulisub ??
Napisano 16 Październik 200519 l bullshit , pamietam jak uzywalem multisub (bo zawsze uzywam , nie nawidze miec burdelu w sccenie) i szlo nawet neizle , tylko : a. nie pamietam w jakiej wersji b. nic wiecej nie pamietam dlatego zbytnio nie pomoge
Napisano 18 Październik 200519 l Autor a czy tylko mi sie Maxwell wiesza po 2-3 godzinach renderowania..czegokolwiek ?
Napisano 18 Październik 200519 l hm nie wiem czemu ci sie wiesza :) mi renderuje ile chce, jaka masz wersje?
Napisano 18 Październik 200519 l a czy tylko mi sie Maxwell wiesza po 2-3 godzinach renderowania..czegokolwiek ? proca Ci przegrzewa
Napisano 19 Październik 200519 l Autor nic nie przegrzewa..ma dobre wentyle max7 byl sprobuje z max6 dzis bo ponoc tu byl problemos.. pozdr fotoas