Napisano 10 Lipiec 200321 l Witam Wszystkich! To mój pierwszy raz na forum więc czuję się troche onieśmielony... hm.. no więc odszedłem na chwile od programowania czegoś co ma być strategią i postanowilem zrobić pierwszy krok w produkcji do niej modeli... no i wymodziłem... co prawda jeszcze nie jest skończony (brakuje ładnego okienka na dachu i teksturek) ale pierwsze wrażenia moża mieć więc prosze o jakieś uwagi (prawdę mówiąc nie za bardzo się na tym znam i to moje pierwsze boje w 3ds)... poniżej obrazek:
Napisano 11 Lipiec 200321 l dom jak dom, bez rewelacji zauwazylem ze kilka osob renderuje modele lp stosujac gi ?? mnie to dziwi , bo model lp do gry powinien byc pokazany tak jak on wygladac w grze bedzie - a w grze gi nie bedzie :D
Napisano 15 Lipiec 200321 l Autor troche zaniedbalem to wszystko:( ale nie bylo mnie przez ostatnie 4 dni wiec nie mialem mozliwosci odpisac... no wiec... poprawilem domek, w sumie nie rozni sie prawie niczym ale zawiera teraz 52 scianki (wczesniejszy 142) i zamieszczam render nowego doku (bez zadnych opcji i na razie bez tekstury) oraz siatke