xeav Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 -Lnik- -Video- -Codec- darmowy update do PB 2
Shogun 3D Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Faaaaajne. :) przyda się do krzaczorów. :)
xeav Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 swift loop- właśnie tego mi brakowało PolyBranch też jest niezły
xeav Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 ukazała się wersja 2.2 polyboost zmiany: InsertVerts CreatePolygon (also works in 3ds max 7) GeoPoly FlowConnect (not spinner) SetFlow (not spinner) CenterLoop InsertOuter RemoveOuter RandomConnect DistanceConnect BuildEnd BuildCorner EndedLoops CornerLoop PaintConnect PolyDraw tools that have recieved support: Build Connect SwiftLoop Border Move Optimizer http://www.polyboost.com/
Gość Daro_x-360.pl Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 jest jakas alternatywa / zamienik? tz podobny skrypt / plugin do modelownia za free bo niewidze potrzeby 96 $ wydawania na to :P ja narazie jestam PRo poczatkujacy wiec wiecie.... a takie cos przydaje sie jak cos chcialbym zrobic :)
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 faktycznie, szkoda ze nie jest on darmowy, bo widze ze jest doskonalym pluginem, przydalby mi sie ;) na razie zobaczymy jak demko wyglada pozdrawiam
PAINbringer Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Testowałem już Polyboosta i bardzo mi przypadł go gustu. Oferuje możliwości jakie w maxie pewnie znajdą się dopiero za 3 lata :/. Zamierzam go kupić jeszcze w tym miesiącu :). Pozdrawiam
aspenboy Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Darmowy był zestaw skryptów Orionflame 2, a też miał duuużo fajnych rzeczy. Wersja 3 jest już niestety płatna ----> LINK
PAINbringer Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Używam Orionflame'a, ma kilka przyjemnych rozszerzeń editablepoly maxa. Ale nie ma co się okłamywać, to co oferuje to mniej niż pryszcz przy możliwościach Polyboost. Szkoda że nigdzie nie moge znaleźć "sposobu" na przedłużenie okresu testowego ;) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi