Gość VCT_Cagiva_ Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Hi. W skrocie. Robie mapy do Motocross Madness 2 i szukam chetnego do tworzenia objektow. W zamian wstawiam nicka , nazwe lub logo makera na okladke mapy. Oczywiscie info w read me file tez. Mapy ktore robie maja dobra grywalnosc na sieci i mozna zdobyc troszke popularnosci. Prosze o kontakt. Adres mojego Team\'u czyli VCT www.vct.prv.pl[jupi]
Gotham Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Uuuuuuuuuu strasznie niszowa produkcja.... Musisz znaleźć jakiegoś mocnego fana produkcji....
Gość VCT_Cagiva_ Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Gra jest moze nie najnowsza ale co to ma za znaczenie jezeli jest super i mam wielu fanow - wstap moze kiedys na msn zone to zobaczysz ile druzyn i innych graczy tam sie codziennie bawi. Ja jestem praktycznie jedynym Polakiem i po mojej pierwszej mapie jestem jednym z bardziej szanowanych graczy. Mylalem ze znajde tu kogos kto zechce dac jakies swoje obiekty lub zrobic jakies inne niz mozna sciagnac ze strony http://www.zoneracing.com/mcm2/default.asp - no nic widocznie kazdy robi je tylko dla siebie :(
Gotham Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Wiesz... Tu nie ma pieniędzy więc trzeba to po prostu to lubić... Musi na tym zależeć. Jak ktoś taki się znajdzie to na pewno ci pomorze.
illy Napisano 15 Sierpień 2003 Napisano 15 Sierpień 2003 Ja chetnie cos zrobie mimo ze nie jestem fanem gatunku i nie chce $$$ powiedz co potrzebujesz
Rekomendowane odpowiedzi