Humulus Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Jak przenieść jeden obiekt znajdujący sie w jednej warstwie do drugiej warstwy (niby proste a siedze nad tym i nie moge). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allien Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Warstwy ????. Czy tu niechodzi przypadkiem o LightWave , bo jeśli 3dsmax to chyba jestem nie naczasie [lol][rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humulus Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 jak nie na czasie! w 5 sa warstwy tylko nie wiem jak skopiować z jednej na drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humulus Napisano 13 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2003 wiec sam rozwiązałem ten problem. Aby zmienić przypisaną obiektowi warstwe (normalnie 0) nalerzy zaznaczyć obiekt i zmienić warstwe na tą do której chcemy przypisać obiekt. Tyle proste tak jak w AutoCadzie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOMO Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 Takie proste jak w AutoCad bo Discreet poprostu wziol caly Layer System z AutoCada i wsadzil w MAX :) I jest straszny... moj kolega pisze teraz \"scene manager\" w C++ do Max\'a, zapowiada sie super... i ma duzo pomocy od samego Discreet. Bedzie o niebo lepsze od tego co jest w MAX teraz...no i bedzie darmowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kira Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 ja bym bardzo chetnie sie temu przyjrzal o ile mozna. teraz lub po ukonczeniu . jakby kolega potrzebowal jakichs betatesterow... to ja chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 ja tez !! :) fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOMO Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 http://www.ibmr.net/SceneExplorer/ Layers niestety mosial wlozyc te co sa w MAX\'ie bo napisanie calego nowego layermanager by zajelo za duzo czasu, a on mosi to niedlugo skonczyc... zato caly program jest i tak super. Niedlugo moze go Discreet dopusci do beta MAX 6, zeby zobaczyl czy dziala w tym.... facet narobil sobie takich kontakow w branzy ze czuje sie jak male dziecko jak z nim rozmawiam. No ale zycze mu szczescia... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi