Shalivan Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Witam wszystkich. mam strasznie błachy problem. Mianowicie tworze scene 500 klatek w ktorej wykorzystuje reaktory.wszystko działa jednak kiedy probuje wygenerować animacje max tworzy pierwsze 100 klatek. reszta 101-500 wygląda jak klatka 1. nie umiem znalesc opcji odpowiadającej za przedluzenie animacji. Jest ktoś kto potrafi rozwiązać moj problem ?
Shalivan Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 ok moze ten problem jest lamerski ale naprawde potrzebuje pomocy :-)
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 w helpie do reactora w pierwszym tutorialu jest opisane jak przedluzyc, poszukaj
Shalivan Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 dzięki musze w takim razie helpa sciągnąć. (no dobra to był naprawde głupi problem)
Kris_R Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 I jak? znalazłeś? Na wszelki wypadek... Panel Utilities / Reactor. Tam jest coś takiego jak Preview/Animation... i zakres czasu wyrażony w klatkach (domyslnie 100). Zmeiniasz sobie na 500 i siup :) po krzyku
Shalivan Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 jasne znalzłem po 5 min bosh jak mogłem tego nie zauwazy ale thx Kris :)
Rekomendowane odpowiedzi