Napisano 22 Październik 200519 l Witam wszystkich. mam strasznie błachy problem. Mianowicie tworze scene 500 klatek w ktorej wykorzystuje reaktory.wszystko działa jednak kiedy probuje wygenerować animacje max tworzy pierwsze 100 klatek. reszta 101-500 wygląda jak klatka 1. nie umiem znalesc opcji odpowiadającej za przedluzenie animacji. Jest ktoś kto potrafi rozwiązać moj problem ?
Napisano 23 Październik 200519 l Autor ok moze ten problem jest lamerski ale naprawde potrzebuje pomocy :-)
Napisano 23 Październik 200519 l w helpie do reactora w pierwszym tutorialu jest opisane jak przedluzyc, poszukaj
Napisano 23 Październik 200519 l Autor dzięki musze w takim razie helpa sciągnąć. (no dobra to był naprawde głupi problem)
Napisano 9 Listopad 200519 l I jak? znalazłeś? Na wszelki wypadek... Panel Utilities / Reactor. Tam jest coś takiego jak Preview/Animation... i zakres czasu wyrażony w klatkach (domyslnie 100). Zmeiniasz sobie na 500 i siup :) po krzyku
Napisano 9 Listopad 200519 l Autor jasne znalzłem po 5 min bosh jak mogłem tego nie zauwazy ale thx Kris :)