bugas Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 mam pytanko czy powie mi może ktoś jak zrobic coś takiego jak te menu rozwijane http://www.scriptocean.com/flash-menu.html a dokładniej chodzi mi o to ze nie wiem jak zrobic zeby sie zamykała jedna kategoria gdy otwieram drugą, prosze o szybka pomoc!!!!!!!, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 poszukaj w goglach dhmtl menu maker czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 ale mi chodzi o flasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no jak jak ? robisz MC z kodem który po kliknieciu przechodzi do 2klatki a w niej masz przyciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 na bazie konceptu hindus'a: do każdego MC dodajesz akcję: this.onPress = function() { innyMC.gotoAndStop(1); jeszczeinnyMC.gotoAndStop(1); this.gotoAndStop(2); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 aha chyba będziesz musiał popracować jeszcze nad zmianą położenia w pionie przycisków które będą pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 a jest ktoś tak dobry i z chwilką wolnego czasu zeby zrobic przykład takiego menu i wysłania pliku robocego zebym lukną jak to ma wyglądac rozmieszczenie kodu bo tak to nie wiem gdzie co i którędy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 to co wyjaśni to ktoś od początku do końca czy nie da rady albo moze znacie tutka do tego bym był wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Ja bym nawet mógł podesłać pliczek, ale dopiero wieczorkiem - będę musiał jeszcze flasha zainstalować i sam dokładnie wymyśleć jak to ładnie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 a ja takie samo menu mam w java scripcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 mintrill dla ciebie słowo wieczorem czyli ktora???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Tak z przedziału 20 - 0. Może być? Możliwe, że zaraz coś wykombinuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 no jakbys mógł to 20-22 bo ja potem musze jeszcze swoje zrobic menu. Bylbym ci wdzięczny gdybys teraz zerknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Tutaj tak na szybko. Wszystkie MC można było oczywiście z poziomu AS zrobić. Ponadto, jeśli masz dużo przycisków można sobie życie ułatwić stosując pętle. Jeli masz jakieś pytania, to uderzaj na GG. Archiwum jest w formacie RAR, więc z nawy usuń po ściągnięcu końcówkę .zip pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no jest tak jak powinno być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 trochę zaaktualizowałem plik jeżeli ktoś wie dlaczego trzebadwa razy kliknąć w button, chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 dzięki ci mintrill za pomoc, nie wiem co bym bez ciebie zrobił :) pewnie nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi