Gość sin`pl Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 czesc, szukam jakiegos programu ktory pozwoli mi dla przykladu w 15 plikach graficznych zastapic kolor czerwony (#blabla) na kolor purpurowy (#blabla) - spotkal sie ktos z takim?
illy Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 o kurde, w fotoszopie jest do bardzo latwe, wiem jak to zrobic niestety nie wiem jak sie nazywa :(
Gość sin`pl Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 ale bedzie to metoda 'jednego klikniecia' czy cos bardziej skomplikowanego? ;) bo narazie takie 'cos' robie za pomoca windowsowego paint'a przy uzyciu gumki... minusem jest to, ze musze przejechac caly obrazek i kazdy plik otwierac z osobna... czekam na kolejne odpowiedzi :)
Valoos Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Da się to łatwo zrobić przy w PS pomocy Automate->Batch. Najpierw w Photoshopie trzeba nagrać akcję podmiany koloru (np. replace color), a potem za pomocą w/w przelecieć wszystkie pliki które chcesz. PS. Tak wogóle to polecam odrazu zaopatrzyć się w Photoshopa' bo Paintem daleko nie zajedziesz.
Gość sin`pl Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 photoshop'a mam - niekoniecznie w nowej wersji.. anyway znalazlem cos naprawde latwego - eyebatch. mily, maly i przyjemny programik (i na dodatek tanszy niz PS ;) )
Rekomendowane odpowiedzi