Jump to content

Jaka to melodia : Nuty , tabulatura z przykładu

Marcin

Recommended Posts

witam

chcial bym aby ktos kto gra na Pianinie lub fortepianie pomogl mi z odczytaniem akordów uzytych w tym nizej podanym przykładzie

chcialem zrobic sobie MIDI do strony ale troche pozmieniane , na poczatku chcialem jakos odgadnąc dzwieki w programie Guitar pro , ale cos mi nie idzie bo tam akordy są grane na gryfie (dzwieki pianina) i kazda struna po koleji zamiast calego dzwieku

kiedys gralem chyba z 2 lata na gitarze , ale jako ze gluchy byłem i gralem tak sobie bo chcialem nic mi po tym nie zostalo

ok sampla daje tu nizej

http://www.augustow.mm.pl/~marviz/dreams%20sample.ogg

wykonawca to Brian Tyler , a utwór nazywa sie "Dreams" to 16 sek. sample pokazujący o ktorą czesc mi chodzi

jesli byl by ktos tak mily i podal mi akordy uzyte w tym przykładzie lub jeszcze lepiej napisal je w Guitar Pro i wyslal mi *.gp4 to byl bym w 7 niebie

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

oj przydalo ;]

chodzi o to ze chcialem sobie folio zrobic niedlugo , utworek mi sie spodobal i sam motyw z pianinem chcialem miec w menu , narazie nauczylem sie go na pamiec , kumpel ma male studio w aug, Korga Trition Studio i gra juz z 14 lat wiec mi pomoze ;]

napewno jak juz cos zrobie to bedizesz o tym wiedzial ;]