Napisano 24 Październik 200519 l witam chcial bym aby ktos kto gra na Pianinie lub fortepianie pomogl mi z odczytaniem akordów uzytych w tym nizej podanym przykładzie chcialem zrobic sobie MIDI do strony ale troche pozmieniane , na poczatku chcialem jakos odgadnąc dzwieki w programie Guitar pro , ale cos mi nie idzie bo tam akordy są grane na gryfie (dzwieki pianina) i kazda struna po koleji zamiast calego dzwieku kiedys gralem chyba z 2 lata na gitarze , ale jako ze gluchy byłem i gralem tak sobie bo chcialem nic mi po tym nie zostalo ok sampla daje tu nizej http://www.augustow.mm.pl/~marviz/dreams%20sample.ogg wykonawca to Brian Tyler , a utwór nazywa sie "Dreams" to 16 sek. sample pokazujący o ktorą czesc mi chodzi jesli byl by ktos tak mily i podal mi akordy uzyte w tym przykładzie lub jeszcze lepiej napisal je w Guitar Pro i wyslal mi *.gp4 to byl bym w 7 niebie
Napisano 24 Październik 200519 l Autor ooooo Gracijas Mell juz sie zabieram do experymentów ;] wielkie dzieki jeszcze raz piwo masz murowane :>
Napisano 25 Październik 200519 l W guitar pro możesz też włączyć widok klawiatury fortepianu (poza widokiem gryfu gitarki)
Napisano 25 Październik 200519 l Autor wiem ze moge , mam nawet jakis tam keyboard obok siebie , ale te dzwieki to nie jedne klawisze , a szukanie odpowiednich 2 tonów w guitar pro to tez męka
Napisano 31 Październik 200519 l Autor oj przydalo ;] chodzi o to ze chcialem sobie folio zrobic niedlugo , utworek mi sie spodobal i sam motyw z pianinem chcialem miec w menu , narazie nauczylem sie go na pamiec , kumpel ma male studio w aug, Korga Trition Studio i gra juz z 14 lat wiec mi pomoze ;] napewno jak juz cos zrobie to bedizesz o tym wiedzial ;]