muody Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Pierwsza martwa natura, obraz z cyklu "stół owoce i naczynia" z jedzenia będzie tylko to co widać, resztę pokażę w postaci okruszków i pustych tac/talerzy. póki co mówcie, co zrobić z aktualnymi rzeczami. kazda konstruktywna krytyka mile widziana, Avenger BIG: http://xs52.xs.to/pics/05433/03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 ooo! no to tak zmieni kolo materjalu na stole jakis kontrastowy!ooo!jeszcze masz troszke pracy przed soba! ustal skad bedzie padac swiatlo i gdzie cien namaluj cos wiecej bo naprawde nie wiem co amm napisac! ten pucharek jakis krzywy wyszedl! dzialaj dzialaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 na serio duzo pracy przed toba - to jest dopre na 5 min speed! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 witka, primo: kompozycja do... bani - wykładu nie bede robił ale postaraj sie żeby nie było wszystko na środku kartonu/blejtramu i całość w równych dostępach od krawędzi kartonu/blejtramu secundo: zdecyduj sięjuż teraz co bedzie ( zelementów) najważniejsze i to dopracuj, nie ma sensu cyzelować każdego przedmiotu, no chyba że Rubens ci mówią albo inny Tycjan :P po trzecie: kolory, postaraj się je zróżnicować ( chyba, że to dopiero podmalówka...), jednej bardziej przygaszone inne wyrazistsze pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 nie boj sie urzyc ciemniejszych kontrastowcyh barw... bo te sa bardzo mdle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się