Spidi Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Hej. Robie stronkę ministrancką mojej parafi i chcialbym zasiegnac waszej rady co moglbym w niej zmienic. Chce od razu uprzedic ze dzialam w mysl zasady : "szukajcie Pana w prostocie serca". Pomozcie:D Tu link do obrazka: http://img407.imageshack.us/img407/4447/strona9ia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Typografia. To przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spidi Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 Mógłbyś powiedzieć jakbym mógł ją poprawić? Nie jestem zaawansowany więc za bardzo nie wiem jak a na forum to wystawilem liczac na konkretnqa krytyke i porady... Ale dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 wogóli font nei pasuje do otoczenia podpatrz na jakiśtypowych stronkach o treści religijnej jak to się ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Kto wpadł na pomysł robienia takiej strony... Wygląd niezgorszy[tematyka"...] ach ta PoLsKa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 ja bym radził ci użyć jakiś gotyckich fontów w tym stylu: http://simplythebest.net/fonts/gothic_fonts.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spidi Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 *NicoN_: Na stworzenie takich stronek wpadła moja archidiecezja wydając konkurs na najlepszą witrynę ministrancką. kross12: zastosowanie czcionek których 99% osób nie ma zainstalowanych na swoim komputerze nic mi nie da. Dzieki za linka:D hindus: co masz na uwadze mówiąc typowych? Na stronkach religijnych które znam są używane ariale i verdany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 ja zamiast obrazu matki Boskiej dałbym zdjęcie koscioła do którego należysz:))) fajnie wkomponowane w layout.. t astrona niema klimatu jak na razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi