AGmakonts Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Matko co ja tu robie?? Dziś na polskim mieliśmy fajną lekcje o budowie artykółów. Mieliśmy narysowac owróconą piramide co symbolizuje układ informacji w takim tekscie ale nieważne. Nudziło mi się to zabrałem się za upiększanie piraminy i zaświtał mi w głowie fajny pomysł który zaraz po przjściu do domu zaczęłem realizowac. Wiem że jeszcze wiele musze dopracowac, zwłaszcza sama planete i niebo ale mam czsu a czasu bo dopiero w srode tzreba to oddać. Scenka pzredstawia artefakt obcyhc który wysyła w strone ziemi potęzna wiązke mistycznej energii. wszystkie opinie mile widziane
Kuciel Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 hehe pracuj dalej, niema to jak zaświta cos w glowie:)
arturros Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 wizja ciekawa:D ale nad pracka jeszcze troche popracuj no przedewszystkim nad ta planeta;) i co to to jest to jasne-bialo-niebieskie? woda? czy lod? czy co?:) aha a co do samej piramidy to nie uwazasz ze klocki w stosunku do planety powinny byc troszke mniejsze?:)
Rekomendowane odpowiedzi