AGmakonts Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Matko co ja tu robie?? Dziś na polskim mieliśmy fajną lekcje o budowie artykółów. Mieliśmy narysowac owróconą piramide co symbolizuje układ informacji w takim tekscie ale nieważne. Nudziło mi się to zabrałem się za upiększanie piraminy i zaświtał mi w głowie fajny pomysł który zaraz po przjściu do domu zaczęłem realizowac. Wiem że jeszcze wiele musze dopracowac, zwłaszcza sama planete i niebo ale mam czsu a czasu bo dopiero w srode tzreba to oddać. Scenka pzredstawia artefakt obcyhc który wysyła w strone ziemi potęzna wiązke mistycznej energii. wszystkie opinie mile widziane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuciel Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 hehe pracuj dalej, niema to jak zaświta cos w glowie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturros Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 wizja ciekawa:D ale nad pracka jeszcze troche popracuj no przedewszystkim nad ta planeta;) i co to to jest to jasne-bialo-niebieskie? woda? czy lod? czy co?:) aha a co do samej piramidy to nie uwazasz ze klocki w stosunku do planety powinny byc troszke mniejsze?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts