MR.Gespo Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ostatnio nie mialem co robic w domu i posiedzialem troche przy kompie,narazie mam tyle,nie jest najlepsza ale sie staralem.Komp mi strasznie muli.Animacje renderowalem 10 godz.Na koncu jest efekt wiatru do futra ale nie pasuje,probuje dodac modyfikator Flex ale komp sie tnie.Mam Ati Radeon 9500 Pro,256 Ram,Athlon 2000+.Powalcze i moze skoncze ta animacje. http://www36.megaupload.com/files/2a78979bb52bbbcd91b8dcdab2b63adf/Pluszaki.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Starales sie to ok, ale jak sam wspominasz efekt nie najlepszy, totalny brak pomyslu jak dla mnie...10 h?? nie wiem jakim cudem az tak dlugo, bo nie widze tam przelozenia na efekty? "narazie mam tyle" czyli ze bedzie c.d.? no to powodzenia zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Oczywiscie jak bede mial wiecej to umieszcze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Strasznie slaby komp, jak na wymogi maxa. Dokup RAMu. Minimum 256, ale najlepiej daj mu minimum 1024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi