Gość michaelm Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Mam prosbe - moze ktos wykonac takie cos: http://www.ayatoweb.com/ae_tips_e/ae37_e.html# Z napisem "Head Shot Open", w rozdzielczosci 720/540 i przeslac mi plik projektu i/lub gotowe avi nieskompresowane? Bardzo tego potrzebuje, a obsluga tego programu niezbyt mi wychodzi. Kombinowac jest mi teraz trudno bo mam dwie zlamane rece... :( Z gory dzieki.
clown Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 najśmieszniejszy post jaki w zyciu widziałem a myslałem ze ja tu jestem największym pajacem...pomugłbym ci ale z AE nie mam nic wspolnego nie znam sie na AfterEffects:p
Gość michaelm Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 najśmieszniejszy post jaki w zyciu widziałem a myslałem ze ja tu jestem największym pajacem...pomugłbym ci ale z AE nie mam nic wspolnego nie znam sie na AfterEffects:p Dlaczego najsmiesniejszy? Potrzebuje tak wykonany napis, na AE tez sie nie znam, nikt moj znajomy tez nie, wiec co mialbym zrobic? ....
clown Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 setki tutoriali plus 5 min pracy każdy da rade
clown Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 sory ze sie smiałem ale troche brechowo brzmi 2 połamane rece...heh
Rekomendowane odpowiedzi