pol78 Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Mam pytanie jak poukrywac nie potrzebne linie siatki zeby obiekt po wymodelowaniu nie mial tak gestej siatki???? Z góry dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Nie ukrywa sie ich a usuwa. Ale zalezy czy chodzi ci o sytuacje w low poly czy pod ms. Aby usunac krawedz. Wchodzimy do menu edycji poly, wybieram edge. Zaznaczamy krawedz i robimy "remove" jak chcemy ja usunac albo "weld/target weld" jesli chcemy ja polaczyc z inna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol78 Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Mnie zalezy na tym zeby model wygladał z siatki podobnie do modelu auto cada (dwg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 To znaczy jak? Możesz pokazać co masz a co chciałbyś mieć? Edit: Ale i tak pewnie skończy się na tym, o czym mówił Illy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinal Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 A moze modyfikator Optymize ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Już gorszego rozwiązania nie mogłeś wymyśleć :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi