Gość czuko Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 witam mam problem z nalozeniem texturki na opone. robilem to w taki sposob ze, zaznaczajac polygony nakladalem na nie texture (bitmap z kanalem alfa) z tym ze na kadym z oddzielnych face'ow byla nalozona texturka a nie na calosci zaznaczenia. a po drugie nawet uzywajac UVWmap nie moglem jej w zaden sposob ustawic. czy jest moze jest jakis tutek ktory polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 musisz poczytc o mapowaniu i texturowaniu obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 nie lepiej displace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 wybacz ale ja nie zabardzo rozumiem. napisz co chcesz osiągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Nie wiem czy o to chodzi ale spróbuj zaznaczyć te poligony na których ma być tekstura i przypisz im jeden ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 http://onnovanbraam.com/index.php?m=tutorials&g=completetire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czuko Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 dzieki illy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi