Gość 1ww1 Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 zrobiłem to przez przypadek ale fajnie wyszło
miwt Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 hehe nie wiem jak cos takiego mozna zrobic przez przypadek ...no ale spoko:)
-Dino- Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 no dla mnie troche za dużo tego jest nawalone jest ale koncepcja ciekawa, a w czym to robiles?
piotrek Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 ejj!! zdecyduj się czy to jest 2d czy 3d. Jeśli cała "scenka" była robiona w maxie, a w Ps'ie czy czymkolwiek innym dodałes to różowe, to nie nazwałbym tej pracki 2d.
Drakula Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 1ww1 - jesli artysta uwaza ze cos mu fajnie wyszlo, to marny z niego artysta :P (tak gdzies wyczytalem ;) )
muody Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 nie widze w tym jakichs przemyslanych działań, to różowe w środku zupełnie nie trzyma się reszty. plazma jest ucięta po końcach... ehh nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z wygaszaczami Windows 95
Rekomendowane odpowiedzi