Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Czy istnieje możliwośc pozbycia się tego komunikatu jeśli daje ctrl+enter aby wyeksportować do swf ? Error creating Flash movie. There was not enough memory available nie idzie przekonwertowac do swf :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Może masz skomplikowny film, a małą ilość dostępnego RAM'u - wyłącz na chwilę renderowanie w maxwell'u jeśli tego nie zrobiłeś i powinno być dobrze ;) A może nie masz miejsca na HDD? Nie wiem, nie spotkałem się z tym komunikatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 A co konwerterujesz do swf? Na upartego można po fragmencie i pobawić się funkcją loadMovie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Zawsze występuje ten problem, czy przy jednym konkretnym projekcie? Może masz dwie różne wersje flasha zainstalowane na komputerze? Wowczas zdarza się, że obie korzystają z jednego temp directory i nie wiedzieć czemu wchodzą w konflikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 mintrill dobre ale to nie to ;) - raz sie krzaczy raz nie, daje nowy projekt, przycisk z kodem loadMovie("test.swf", targetMovieClip); dodaje mc, daje ctrl+enter i to samo w nowej scenie - nie zawsze ale często. Mam tylko jednego flasha zainstalowanego. edit : poprawka jest jeszcze gorzej : nwy dokument, tworze przycisk, ctrl + enter i juz wisi :o flash mx 7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 dobra chyba mam rozwiazanie ale pewnosci 100% nie mam : file -> publish settings ->flash -> actionscript version =1.0 na 2.0 nie działa :| co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi