raqf Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Witam, oto moja pierwsza skonczona praca w Painterze Wiem, ze nie jest to nic zadzwyczajnego, ale potrzebuje waszych obiektywnych komentarzy bo dopiero sie ucze malowac w Painterze i chce wiedziec co robie zle ;) Gdy zapadnie mrok....pojawia sie... pozdr
dr Ug Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Kogut? ;))) Chyba za malo detali. Wszystko wydaje sie rozmazane. Moze jakies swiecace w ciemnosci oczy (jezeli dobrze interpretuje ksztalt;) ), or sth, bo tak jest troche bez klimatu. Hmm... nie podoba mi sie tez monochromatyzm. Moglbys zlamac ten niebieski chociazby w miejscach wchodzacych w cien. Kurcze, a moze to faktycznie kogut? :D Pozdrawiam i zycze wytrwalosci :)
raqf Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 ee, no raczej nie nastawialem sie na koguty :D chociaz moze to tak wygladac :) hm, twoje uwagi uwzglednie przy tworzeniu kolejnej pracy ;) thx
Gotham Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Hmmmm.... Ciekawe. Brakuje jeszcze mnóstwa szczegółów.... Wiesz urealniających smaczków. Ale i w paru miejscach światło zawiodło... Bardzo nielogicznie się rozkłada. Czekam na następne ;).
raqf Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Napisano 15 Lipiec 2003 fakt :) wlasnie przegladam inne prace w Painterku i w kolejnych pracach postaram sie uwzglednic szczegoly itd ;) jakos jak dotad mi to nie wychodzilo wszystko jakos rozmazywalem ;/ hm, mysle nad kolejna praca ;) (bardziej sie przyloze) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi