timon221 Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 To jest moj dziewiczy raz na tej stronie, mam kilka prac zrobionych w maxie, jednak nie mialem dostepu do neta.Ogolnie nie mam pojecia o tym srodowisku ale mam nadzieje ze sie tu szybko wkręce. Pozdrowienia dla wszystkich.
Terminator3D Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Model fajny chociaż słabo go widać przez textury(nienajlepsze). Jakbyś go położył na czymś i oświetlił z cieniami ładnie to możnaby wtedy coś ponażekać więcej;-) P.S. Witam na forum Pozdro
hkropinski Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 bardzo słabe tekstury, brak tła i render taki sobie. model wygląda na troszkę przypadkowy, ale jest ok, pozdr
timon221 Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Dzieki za opinie, nawet te nie pozytywne. Mam pytanko gdzie mozna dostac jakies fajne tekstury, czy wiekszosc z was robi je samodzielnie? Pozdro
Baton Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Zajrzyj do dzialu o teksturkach i swietle tam jest sporo linkow. Mozesz takze zakupic zbior tekstur np. total texture
Leru Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 timon221 -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku proszę :)
Rekomendowane odpowiedzi