Napisano 8 Listopad 200519 l . . . No to parę słów o niej.. Jest to moje 3 wnętrze w vrayu więc jeszcze wię uczę:D Łazienka ma 5,5 m2 Inwestor kazał wstawić wszystko więc troche mało miejsca zostało na mebelki... Ogólnie fajnie by było jakbyście mnie zjechali jakoś. Wiecej ujęć nie mam bo inwestor zadowolony a komp słaby;) Kazał jeszcze wstawić kaloryfer suszarkę.... i kurde nie bardzo mam koncepcji gdzie to upchnąć... Pozdro...
Napisano 8 Listopad 200519 l ta polka nad umywalka jak jest zamocowana? to taki szczegol tylko:) przynajmniej na pierwszym bylo by cos widac. jeszcze tylko nie wiem jaki ma sens lustro pod ta polka.moze inny material? material szafki jakis taki niedopowiedziany-drewno to czy nie.oj i plastikowa klamka:) to moje uwagi ale i tak ogolnie ladne:) a na kaloryfer to chyab tylko jedna sciana do wyboru;)
Napisano 8 Listopad 200519 l Ten glow nie jest tu chyba potrzebny. W lampkach brak ies'ow i rzucaja one zbyt ostre cienie. Natezenie swiatel za duze. Troche dziwne to swiatlo pod sufitem (to dlugie). Pomysl ok, ale jest zbyt wyeksponowane. :) Poza tym ladnie. pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor ta polka nad umywalka jak jest zamocowana? to taki szczegol tylko:) przynajmniej na pierwszym bylo by cos widac. jeszcze tylko nie wiem jaki ma sens lustro pod ta polka.moze inny material? material szafki jakis taki niedopowiedziany-drewno to czy nie.oj i plastikowa klamka:) to moje uwagi ale i tak ogolnie ladne:) a na kaloryfer to chyab tylko jedna sciana do wyboru;) No wiem ta półeczka na pierwszym odstaje ale powiedzmy ze nie widać...:) Ten materiał zrobiłem z bitmapy jakiegoś "wiśniowego" drewna ale dokładnie nie wiem jakiego. Miała to byc półka z serii varius KOŁO. Generlanie wyszło za kolorowe ale chyba można zczaić o co chodzi. Wizke robiłem jeden dzien roboczy razem z renderami.. ale mowie na moim staruszku za duzych efektów wtym czasie nie zrobie Glow dałem zeby zmiękczyć render w jakość "very low" irradance map... Hmm wersją z kaloryferem nie będe się chwalił:D
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor ti no taka moda co zrobisz... a klapa jest ponoc na teleskopach :D
Napisano 27 Listopad 200519 l to moze gloopie pytanie ale co tam... jak zrobiles to lustro mi straszna kicha zawsze wychodzi...
Napisano 27 Listopad 200519 l lazienka ogólnie fajna,podobaja mi sie drzwi do kabiny sa fajne ale za duzo tego swiatla na podlodze klopie i calej reszcie na dole :( trzeba by to troche przygasic :)ogolnie podoba mi sie :)
Napisano 7 Grudzień 200519 l Autor wklejam linki do troche innej wersji tej samej łazienki. troche mi ciemne to pod sufitem wychodzi i na scianie z drzwiami. model przycisku do klopa taki a nie inny;) wanna ma jakis zarys. ale to jest wersja druga tego wnetrza i chyab ostateczna;) juz mi si enie chce renderowac i kombinować z iesami bo zaczalem ze zwyklymi spotami... no w kazdym razi ei tak ladniejsze wyszlo;) http://img416.imageshack.us/full.php?image=lazienkazveneziaglow9ig.jpg
Napisano 8 Grudzień 200519 l pierwsza wersja do koszyka druga wersja do śmietnika ;-)) ta szafka jakaś taka ... nie pasi do mozajki i gorszy dizajn sprzętów.może kolory jakieś takie kakaowe z żółtym się gryzą pokombinuj w 1 wersji z półeczką nad umywalką i kinkietami i bedzie git fajne szkło , kibelki modelowałeś czy gotowce ? pzdr
Napisano 8 Grudzień 200519 l Autor gotowce;) A to mnie zagiąłes;) Hehe mi sie wydawąło że mozaika do wszystkiego pasuje. Kakaowy jest dlatego że reszta mieszkania jest w brązach. niestety nei udalo mi sie przkonać inwestora do czystych kolorów. A jesli chodzi o te sprzety to wszystko jest duzo tansze i nie wiem czy chociazby z tego powodu nei lepiej pozostac przy cersanicie;)
Napisano 8 Grudzień 200519 l Witam.Faktycznie pierwsza wersja jest fajniejsza.Kinkiety są ok,tylko półka nad umywalką wydaje mi się trochę za głeboka i może dał bym ją niżej,co by niższe osoby mogły się przejrzeć w lustrze.Lustro pod półką będzie wiecznie pochlapane no ale dobrze wygląda.Co do kaloryfera,to nie masz pola manewru-tylko po lewej stronie umywalki.W wersji 2 super kubeczki nad umywalką!Pozdrawiam.
Napisano 8 Grudzień 200519 l z kakaukiem trzeba imho uważać żeby nie zemdliło jak już dajesz kakałko to przygasiłbyś może en wściekły żółty ?czy szafki w drugiej wersji są z laminatu ?
Napisano 8 Grudzień 200519 l co do dużo tańszych sprzętów to tak sie zwykle składa że te lepsze wzory są droższe - a co ile zmieniasz kibel ? poza tym dobre firmy maja dobrą jakość techniczną i serwis więc jak ci sie dajmy na to w Duravicie wajcha urwie to nie będzie problemu za 5 lat takową zdobyć. pozdrawiam i życze kasiastych inwestorów ;-))
Napisano 9 Grudzień 200519 l Autor szafki sa z cersanitu:D Cena tej łazienki gdybym ja wyposazył w duravit byłaby conajmniej 3 razy drozsza;) Klient juz sie zgodził na wersje z koła ale zona mu powiedziała ze za mało szafek i półek. Była możliwość dorobienia mebla ale nie wiem czy wyszłoby mi coś duzo lepszego niz ten cersanit. z reszta o czyms podobnym myslalem... Stwierdziłem ze najlepiej będzie jak wstawie większa szafkę i akurat cersanit takie zrobił i uwazam ze nie najgorsze są... Kasiastemu inwestorowi nie wyposazalbym lazienki 5,5 metra we wszystkei sprzety bo pewnie mialby niejedna w domu
Napisano 10 Grudzień 200519 l tak tak... półki i szafki na te wszystkie kremy kremiki bajery rowery... skąd ja to znam. szafa dwudrzwiowa toby było mało... hehe a i tak pierwsza jest lepsza ;-)) w takim razie rzyczę kasiastych inwestorów z nastoma łazienkami ;-))