Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Umiescilem watek przypadkiem w innej sekcji, jak go przeniesc do takiej zwiazanej z tematem?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skopiowac tekst, skasowac watek (pierwszy post, edytuj, skasuj) utworzyc w dobrym dziale

Napisano

niema innej opcji, chyba, że jesteś moderatorem :]

Napisano

na górze swojego wątku masz NARZĘDZIA WĄTKU (zaraz nad pierwszym postem strony), tam jest opcja move/copy thread, możesz przenosić nawet jak nie masz uprawnień moderatorskich :)

Napisano

mozesz zawsze napisac do Leru, a on poslusznie przeniesie :)

robi to i tak hurtowo kilka razy dziennie wiec co za roznica :)

Napisano
  • Autor

spox dalem sobie rade na przyszlosc skorzystam z porad Leru, choc jak teraz patrze to nie ma tam zadnych move/copy tylko "usun temat".mozesz mi to jakos wyjasnic:P

Napisano

paimei -> niestety nie mam nic na swoją obronę. Ja spojrzałem do menu mojego wątku w WIPach gdzie nie mam uprawnień moderatorskich. Widocznie się myliłem :/

AGmakonts -> hehe i tak mi illy browara wisi :P

Napisano
  • Autor

hehe ciesze sie ze choc raz na forum mialem racje w dodatku w konfrontacji z samym Leru:p pozdro:]

Napisano
hehe ciesze sie ze choc raz na forum mialem racje w dodatku w konfrontacji z samym Leru:p pozdro:]

a jednak! jak wchodze do swoich wątków (wszystkie w dziale 2d) to mam tzw. admin tools i jest tam opcja "move/ copy":D racja znów okazała się stanąć po stronie leru. (dobre zdanie na podpis:D)

Napisano

o a to myślałem, że tak jest tylko przy modkach :)

dzięki kolegaalek :]