Napisano 8 Listopad 200519 l Umiescilem watek przypadkiem w innej sekcji, jak go przeniesc do takiej zwiazanej z tematem?
Napisano 8 Listopad 200519 l skopiowac tekst, skasowac watek (pierwszy post, edytuj, skasuj) utworzyc w dobrym dziale
Napisano 8 Listopad 200519 l na górze swojego wątku masz NARZĘDZIA WĄTKU (zaraz nad pierwszym postem strony), tam jest opcja move/copy thread, możesz przenosić nawet jak nie masz uprawnień moderatorskich :)
Napisano 8 Listopad 200519 l mozesz zawsze napisac do Leru, a on poslusznie przeniesie :) robi to i tak hurtowo kilka razy dziennie wiec co za roznica :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor spox dalem sobie rade na przyszlosc skorzystam z porad Leru, choc jak teraz patrze to nie ma tam zadnych move/copy tylko "usun temat".mozesz mi to jakos wyjasnic:P
Napisano 8 Listopad 200519 l paimei -> niestety nie mam nic na swoją obronę. Ja spojrzałem do menu mojego wątku w WIPach gdzie nie mam uprawnień moderatorskich. Widocznie się myliłem :/ AGmakonts -> hehe i tak mi illy browara wisi :P
Napisano 8 Listopad 200519 l Autor hehe ciesze sie ze choc raz na forum mialem racje w dodatku w konfrontacji z samym Leru:p pozdro:]
Napisano 11 Listopad 200519 l hehe ciesze sie ze choc raz na forum mialem racje w dodatku w konfrontacji z samym Leru:p pozdro:] a jednak! jak wchodze do swoich wątków (wszystkie w dziale 2d) to mam tzw. admin tools i jest tam opcja "move/ copy":D racja znów okazała się stanąć po stronie leru. (dobre zdanie na podpis:D)
Napisano 11 Listopad 200519 l o a to myślałem, że tak jest tylko przy modkach :) dzięki kolegaalek :]